Wat doet Upperstay?

Terug naar home

Verhuur vakantiehuis Curaçao

Upperstay is een online bemiddelingskantoor voor villa’s en appartementen op Curaçao. Wij bemiddelen tussen huurder en verhuurder via onze website www.upperstay.com. Als huurder kunt u bij ons terecht voor het online boeken van een luxe vakantiehuis op Curaçao. Upperstay is gespecialiseerd in de verhuur van villa’s en appartementen op Curaçao binnen het hogere- en het middensegment. Wij staan voor kwaliteit en een optimale service. Wij richten ons op de reiziger die houdt van luxe, comfort, service en kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring op Curaçao zijn wij in staat een zorgvuldig geselecteerd aanbod van onderscheidende vakantiewoningen samen te stellen.

Zodra er een boeking binnenkomt is er een overeenkomst tot stand gekomen. Wij regelen vervolgens de gehele boeking van a tot z. Wij voorzien onze klanten van alle benodigde informatie met betrekking tot de boeking en de accommodatie. Ook informeren wij de verhuurder van de accommodatie over de boeking en onderhouden wij contact over lopende zaken. Betalingen lopen via Upperstay en hier omtrent zijn wij tevens aanspreekpunt. Op het moment van aankomst bij de accommodatie is de verhuurder/beheerder aanspreekpunt voor dagelijkse vragen/opmerkingen die betrekking hebben op het verblijf zelf.

Autoverhuur Curaçao

Naast de online bemiddeling in villaverhuur op Curaçao zijn wij ook actief in het online bemiddelen van autoverhuur op Curaçao. Curaçao is een prachtig eiland en kan het beste ontdekt worden met een huurauto. Dus heeft u uw luxe villa op Curaçao geboekt? Dan is het huren van een auto op Curaçao een absolute aanrader!

U kunt bij Upperstay een huurauto bij uw villa op Curaçao huren, maar uiteraard is het ook mogelijk enkel een huurauto via ons te boeken. Het is een losse dienst naast de online villaverhuur. Upperstay werkt samen met Sunny Cars. Wij maken gebruik van een partnerlink op onze website. Deze link verwijst u door naar de website van Sunny Cars. Hier wordt een breed aanbod aan huurauto’s getoond, van waaruit de klant zelf een keuze kan maken. In geval van een boeking wordt de overeenkomst aangegaan met Sunny Cars. De gehele  (administratieve) afhandeling van autoverhuur verloopt eveneens via Sunny Cars.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!

TERUG