Boekings- en betaalproces

Terug naar home

Boekingsproces

Op Upperstay kunt u direct, zonder eerst een aanvraag te doen, een accommodatie boeken.
U selecteert de gewenste villa en data. Vervolgens klikt u op ‘boek direct’ en u wordt doorgeleid naar het kostenoverzicht. Op deze pagina worden de kosten helder uiteengezet en waar nodig toegelicht. Ook kunt u hier het aantal personen aangeven. Onderaan deze pagina maakt u de keuze hoe u wenst te betalen (factuur ontvangt u na de verificatie van de beschikbaarheid, zoals eerder in het boekingsproces aangegeven). Als u doorklikt naar de volgende pagina dient u uw persoonsgegevens volledig in te vullen. Ook die van eventuele medehuurders. Alvorens u de boeking bevestigt, dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het door ons verifiëren van de beschikbaarheid van de villa. Door het aanvinken van deze checkbox gaat u een betaalverplichting aan. Hiermee is er dus een overeenkomst tot stand gekomen.

Indien alle gegevens juist zijn ingevuld (checkt u dit s.v.p. goed), klikt u op ‘definitief boeken’. Hiermee is de boeking gedaan en u ontvangt het boekingsoverzicht per email ter bevestiging. Ook in deze boekingsbevestiging staat duidelijk vermeld dat de boeking pas definitief is, nadat wij de beschikbaarheid van de villa hebben geverifieerd en naar u hebben bevestigd. Indien de villa beschikbaar is, bevestigen wij dit wederom per mail.

Betaalproces

In het boekingsproces heeft u kunnen kiezen uit twee betaalcondities, te weten:

  • Binnen 10 dagen betaal ik 25% (het resterende bedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst)
  • Ik betaal direct het gehele bedrag

Naar aanleiding van de door u gekozen betaalwijze, ontvangt u van ons per mail een factuur. In deze factuur staan de belangrijkste gegevens van de boeking (accommodatie, vertrek- en aankomstdata, verblijfsduur, prijzen, etc.). Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW. In de bijgesloten mail kunt u ervoor kiezen direct online te betalen via iDeal. U wordt dan doorgeleid naar uw bank en kunt via internetbankieren het bedrag voldoen. Indien u liever zelf de factuur wilt voldoen via een overschrijving per bank is dit uiteraard ook mogelijk. Zodra u (een deel van) de factuur voldaan heeft ontvangt u van ons een email waarin wij bevestigen het bedrag in goede orde te hebben ontvangen.

Informatiepakket

Een aantal weken voor uw vertrek ontvangt u van Upperstay een digitaal informatiepakket per mail waarin alle zaken omtrent uw reis staan. U kunt hier een aantal belangrijke zaken raadplegen, zoals de contactgegevens van de beheerder, routebeschrijving naar de villa, nuttige informatie over de villa, algemene informatie over Curaçao, restaurant tips, sportieve activiteiten etc.

TERUG